21/05/2016 Запорізькі краєзнавці презентували себе на першому туристичному фестивалі-ярмарку

Запорізька обласна організація національної спілки краєзнавців України презентувала себе на першому в Запоріжжі туристичному фестивалі-ярмарці, організатором якого виступив Департамент культури, туризму, національностей та релігій  облдержадміністрації спільно з громадською організацією «Запорізька обласна туристична асоціація» за підтримки облдержадміністрації, обласної ради та Запорізької міської ради.

 


Захід зібрав учасників та гостей в центральному парку культури і відпочинку міста Запоріжжя – «Довий гай». Свій туристичний регіон представили не лише запоріжці, але й гості з Києва, Харкова, Херсона та Івано-Франківська, які презентували заклади культури, готелі, бази відпочинку, пансіонати, санаторії, хостели, кафе, ресторани, зелені садиби, а також об’єкти пізнавального, екстремального, пляжного, етнотуризму та багато інших цікавинок.

 Запорізький осередок Спілки краєзнавців до уваги відвідувачів туристичного фестивалю представив видання дослідників запорозького краю та знайомив всіх небайдужих з напрямками своєї діяльності, запрошував до співпраці у популяризації туристичних об’єктів.

 

Наступного дня, у неділю, в рамках інформаційного туру, організованого для  журналістів та представників культури і туризму, гостям презентували Василівську садибу Попова, мелітопольські зелені садиби, бази відпочинку в Кирилівці, дельфінарій, аквапарк, акваріум.

 

 В рамках фестивалю-яркарку представили свої вироби та провели майстер-класи майстри з усього регіону, гостей вітали запорозькі виконавці та самодіяльні колективи.

Write a comment

Comments: 0